Sommerskolen i Frogn

Sommerskolen i Frogn er et gratis tilbud for elever som skal starte i 2.-10. klasse høsten 2021. Kursene er i uke 25, 30 og 31.

Innhold

Velkommen til sommerskolen i FrognLogo Sommerskolen i Frogn

Frogn kommune har fått midler fra regjeringen til å arrangere sommerskole. Gjennom ulike temaer, praktisk- og fysisk aktivitet og kulturopplevelser skal Sommerskolen i Frogn bidra til mestring og spennende opplevelser. Målet med Sommerskolen er å gi flere unge en arena der de kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie i 2021, og at elever kan få faglig påfyll.

Tilbudet vil arrangeres i tråd med gjeldende smittevernanbefalinger.

Hvem kan søke?

Sommerskolen i Frogn er et gratis tilbud, for elever som skal starte i 2.-10.- klasse høsten 2021, bosatt i Frogn kommune. (Elever som går på Drøbak Montessori men ikke er bosatt i kommunen er velkommen til å søke og kan få plass på ledige kurs.)  

Kurskatalog

Her er kurskatalogen (pdf)

Påmelding

Påmelding for kursene er nå avsluttet.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er mulig å delta på ett kurs. I søknadskjema er det ett første ønske og ett andre ønske. Når søknaden er sendt kommer det opp et bekreftelsesbilde hvor det står at "Svaret er sendt". Det kommer ikke på e-post automatisk.   

Fordelingen av kursen gjøres manuelt, i ordinær kontortid og tar litt tid.

Kontakt oss

E-postadresse: sommerskolen@frogn.kommune.no

Telefon: 458 70 949 (man.-fre. kl. 9-15)