Våre tilbud

Innhold

Instrumental

 

Kulturskolen gir undervisning i sang. Du får individuelle timer. Lærer er Unn Roaldsøy.  Undervisning gis på mandager og tirsdager fra kl.14.30. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding.

 

«Musikklabben» er et tilbud i Frogn kulturskole hvor du får mulighet til å lære mer om musikkproduksjon og musikkteknologi.

I «Musikklabben» skal vi lære oss å programmere ulike rytmer og melodier med MIDI, jobbe med samples, remixe, innspilling av instrumenter, behandling av lyd og mye mer! I tillegg til dette vil vi lære om låtskriving og struktur, grunnleggende note/rytmikkferdigheter samt enkelt pianospill.

Programmet vi bruker heter Ableton Live (www.ableton.com) og vil bli tilgjengelig for de som melder seg på så lenge de går der. Undervisningen vil foregå i grupper og nedre aldersgrense er 5.trinn. Lærer er Mads Ragnar Johansen

Sitter du med en musikkprodusent i magen? Meld deg på i dag, kun 10 plasser!

Tid: tirsdager kl.18:30-20:00

Klikk her for påmelding.

 

LYST TIL Å SYNGE?  Da vil vi ha deg med i SMÅSTJERNE-koret, det er enda mer gøy å synge sammen med andre!

For deg fra 3. -7.klasse.

Musikkrommet på Dyrløkkeåsen skole , tirsdager kl 16.15-17.00.

Lærer er Unn Roaldsøy og Cathrine Langlie.

Klikk her for påmelding.

 

Det er 2 lærere som underviser i gitar. Vi tilbyr undervisning i klassisk gitar, el-gitar og bass. Lærerne er Frode Gant Tveter og Håvard Øiestad Løvik. Gitarundervisning gis tirsdag og onsdag. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding

Kulturskolen tilbyr undervisning i slagverk og perkusjon. Undervisning gis tirsdag, onsdag og torsdag. Det er Christian Hole og Mads Ragnar Johansen som er lærere. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover. Det forutsettes at elever på trommer har eget instrument hjemme for øving.  Hør gjerne med lærerne om hvilket instrument de anbefaler.

Klikk her for påmelding.

Kulturskolens pianoundervisning ivaretas av Elin Bye, Monica Bang og Sindre Skarelven. Vi tilbyr undervisning i klassisk piano, rytmisk piano og keyboard. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover. Det forusettes at elever på  piano og keyboard har eget instrument hjemme for øving, henholdsvis da vanlig piano (evt. el-piano) og keyboard.  

Klikk her for påmelding.

 

Det gis undervisning i trompet på mandager og tirsdager.  Vår trompetlærer heter Roy Andersen. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding

Det gis undervisning hver tirsdag. Vår grovmessinglærer heter Rune Sundbø. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding.

Det gis undervisning hver tirsdag.  Lærer heter Hallvard Godal. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding.

Det gis også undervisning i obo. Denne undervisningen er på Kontra kulturskole i Ski på onsdager, og er åpen for alle i Folloregionen. Lærer heter Karin Seppola. For nærmere info, ta kontakt med henne på mobil 90586880.

 

Det gis undervisning hver tirsdag eller onsdag. Lærer er Paulin Skoglund Voss.

Tilbudet er for alle fra 1.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding.

  

Det gis undervisning hver tirsdag og onsdag.  Lærer heter Anne Christine Grolid. Tilbudet er for alle fra 2.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding.

 

I kulturskolen kan du få undervisning i fiolin, bratsj eller cello. Undervisning er hver tirsdag eller onsdag. Lærer er Hilde Gunn Aasen (fiolin/bratsj), og Paulin Skoglund Voss (cello).

Tilbudet er for alle fra 1.klasse og oppover.

Klikk her for påmelding. 

 

 

Kulturskolen har eget tilbud for psykisk utviklingshemmede;  bandet After Seven. De øver hver tirsdag fra kl.18.30-20.00 sammen med lærerne Frode Gant og Sindre Skarelven.

Klikk her for påmelding.

 

Teater

Teaterverkstedgruppene har forestillinger, en før jul og en før sommeren. Foruten jobbing med manus, er det mye dramalek og moro på øvelsene.

Teaterverksted holder til i Labyrinten på Dyrløkkeåsen skole. Barna er delt i to grupper, en på mandager kl.14:30 - 16:00 og en på tirsdager kl.14:30 - 16:00. Tilbudet er til barn i 2. - 4. klasse og er det første møte med ”ordentlig” teater med manus.

Lærer er Cathrine Langlie.

Klikk her for påmelding.

Barneteatergruppene har en stor produksjon i året, som oftest i februar.

Barna er delt i to grupper, en på onsdager 15.00 – 16.30 og en på torsdager 15.00 – 16.30. Begge gruppene holder til i kinoen hvor det er en ordentlig teatersal med scene, garderober, sminkerom og kostymelager. Tilbudet er for 5.-7.klasse.

Lærer er Cathrine Langlie.

Klikk her for påmelding.

Ungdomsteateret holder til i Drøbak kino hvor det er teatersal, scene, garderober, sminkerom og kostymelager. Ungdomsteateret har en stor produksjon i mars. Tilbudet er for 8.klasse og oppover.

Øvelsene er på mandager 16:30 – 18:30. Lærer er Cathrine Langlie.

Klikk her for påmelding.

Tegne/malelinjen

Kulturskolen har tegne/maleline for alle fra 3.klasse og oppover.

Tegne/malekurset har som målsetning å gi barn og ungdom grunnleggende ferdigheter i tegning og en innføring i de mest vanlige maleteknikker som akvarell, akryl, pastell, kullstift og lignende.

Undervisningen skjer på tegne/malerommet på Dyrløkkeåsen Kultursenter på følgende tider:

  • 3. - 7.klasse         onsdager kl. 15.00-17.00
  • 8kl.- eldre             onsdager kl. 17.30-19.30

Lærer er Arne Rygvold.

Klikk her for påmelding.

Famelinja

Kulturskolen har egen "Famelinje" for ungdom fra 8.klasse  og oppover.

Famelinja er en musikallinje for de som enten ønsker å stå på scenen, eller spille i bandet. Du kan velge om du vil være med som skuespiller, korist, statist, eller danse på scenen. I bandet kan alle som ønsker det, delta.

Famelinja har undervisning  hver onsdag fra kl.16.30 til kl. 19.00 på Dyrløkkeåsen Kultursenter.

Instruktører er

  • Christian Hole (musikk)
  • Rune Sundbø (musikk/produksjonsleder)
  • Ingrid Brenli (manus/sang)

Premiere på forestillingen er i mars-april (avhengig av påske). Det spilles en forestilling fredag og 2 på lørdag. Etter at forestillingene er ferdig, er det sommerferie for Famelinja. Så starter de opp igjen i august med en ny produksjon.

Klikk her for påmelding.