LysNatt i Drøbak

LysNatt i Drøbak: en magisk opplevelse for store og små! Lørdag 21. september inviterer enhet for kultur og frivillighet i Frogn kommune sammen med en rekke kulturaktører til LysNatt i Drøbak sentrum.

Innhold

LysNatt-banner

Om LysNatt

Lysvandring + ny kulturNatt blir til årets LysNatt. LysNatt arrangeres i samarbeid med Frogn kulturråd og Drøbak Kunstnerforum, som med flere av sine lag og foreninger, kunstnere, gallerier, museer og andre kulturaktører, bidrar med kulturelle bidrag.

De årlige Lysvandringene i Badeparken har vært et svært populært arrangement og tiltrukket seg et stort antall publikummere. Dette året blir det en ny vri på Lysvandringen. Hele Drøbak sentrum vil by på opplevelser! Kvelden vil fylles med kulturinnslag etter inspirasjon fra arrangementet Kulturnatt som gjennomføres i en rekke kommuner rundt omkring i landet.

Åpent arrangement

Arrangementene er åpne og gratis, med noen unntak.

Tider

  • Lørdag 21. september kl. 20.00 – 22.00
  • Det vil også bli flere kulturarrangementer allerede fra kl. 18.00 

Program

Arrangementene vil finne sted over hele Drøbak sentrum, fra Badeparken til Sjøstjernen. 

Se programmet for LysNatt (pdf)

Se kart over hvor arrangementene finner sted (pdf)

Konsert i Drøbak kirke

Drøbakfestivalen AS byr på en billettert konsert i Drøbak kirke med Oscar Danielson.

Ordinært salg starter fredag 16.august kl 12.00.

Oppfordring til beboere

Det kommer til å vandre mange mennesker rundt om i hele sentrum, og i deres vakre gate. Derfor håper vi at dere har lyst til å være med å lage stemning.

Dere kan bidra med å

  • tenne noen pene lys i vinduene deres
  • pynte utsiden av huset og hagen med lyslenker
  • sette noen lykter på trappen o.l.

Vi håper dere vil være med å lage høstens vakreste kveld!

Vil du bidra?

Om noen ønsker å bidra med kulturinnslag, eller som frivillig vertskap, er det fortsatt mulig å melde sin interesse til kulturavdelingen i Frogn kommune innen utgangen av august ved Elisabeth.S.Fladmoe@frogn.kommune.no

Skulle pågangen bli stor, byr det seg nye muligheter på senere års Lysnetter. Serveringssteder og butikker oppfordres til å utvide sine åpningstider denne kvelden. Informasjon om arrangementet vil oppdateres løpende.