Nytt system gir forsinkelser i saksbehandling

Frogn kommune innfører nytt saksbehandlingssystem, og vi er i ferd med å ta det i bruk. I en overgangsperiode vil det fremdeles være noen forsinkelser i registrering av post, samt svar på henvendelser og søknader. Dette gjelder også publisering av postlistene. Vi håper å ta igjen etterslepet så raskt som mulig.

Innhold

- Vi beklager at det nå er noe forsinkelser på postlister og saksbehandling, men er veldig stolte over det nye systemet og gleder oss til den kvalitetsforbedringen det vil gi innbyggerne våre. Det blir både raskere og lettere å finne frem til sakene, og enkelte digitale søknader vil også kunne gi rabatt i saksbehandlingsgebyret, sier stabsleder Wenche Korpberget.

Dersom du har en byggesak eller plansak til behandling kan det hende du har fått et brev om at saken din er tildelt saksnummer. Det er fordi alle disse sakene i det nye systemet får nye saksnummer, uansett hvor langt saken har kommet. Du trenger ikke å foreta deg noe i forbindelse med dette. Vi oppfordrer alle til å benytte digital byggesøknad fremover, emn varsler om forsinkelser i saksbehandlingen en periode fremover.

Vi er også på etterskudd med publisering av postlisten, på grunn av overgang til Plan & Build og ny 360-versjon, men ber om tålmodighet og gleder oss til å ta de nye løsningene i bruk for å yte enda bedre service til våre innbyggere og utbyggere.