Besøksrestriksjoner på rådhuset og stengt Ullerud helsebygg

På grunn av dagens situasjon med korona-smitte, har Frogn kommune besluttet å innføre restriksjoner for besøkende på rådhuset frem til 14. april, da ny vurdering vil bli tatt. Ullerud helsebygg er stengt for besøk.

Alle tjenester vi fremdeles være tilgjengelige, men det betyr at innbyggere må ringe og avtale time med sin saksbehandler for fysisk å slippe inn på rådhuset. Dette for å hindre smitterisiko da Rådhuset drifter kritiske funksjoner.

Dette innebærer at:

• drop-in byggesaksveiledning på kommunens servicetorg tirsdager 09.00 – 14.00 utgår den nærmeste tiden. Telefontiden vil imidlertid opprettholdes og publikum er velkommen til å benytte seg av veiledning per telefon. Telefontiden er uforandret, tirsdager 09.00-14.00.
  • Navs publikumsmottak stenges, og brukere må ta kontakt pr telefon/mail til sine kontakter, ev til NAVs servicetelefon for bistand.
  • Stengt for besøk på Ullerud helsebygg, våre tilrettelagte boliger og andre helseinstistusjoner, da beboere og brukere her er ekstra sårbare.

Se mer informasjon her: https://www.frogn.kommune.no/enheter/helse-og-koordinering/koronavirus-viktig-informasjon/

Lurer du på noe? Ta kontakt med Servicetorget på tlf. 64 90 60 00 om du har spørsmål.