Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. Dette er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse, og i Frogn kommune markeres dagen med ulike arrangementer fra september til oktober.

Tema for 2019 er «Gi tid», og årets kampanje oppfordrer oss alle til å bruke tiden på å gjøre ting som er godt for den psykiske helsen. Vi inviterer deg til å sette av litt tid og bli med på noe av alt det spennende som skjer her hos oss i Frogn!

OVERSIKT OVER MARKERINGER I FROGN KOMMUNE

DATO:

ARRANGEMENT/MARKERINGER

«Gi tid for tur»

Frivilligsentralen inviterer alle med på tur. Oppmøte på Follo museum kl.11.00.

25-27.

september

«Venn 1»

Undervisning om psykisk helse for   elevene i ungdomsskolene. (Dyrløkke, Seiersten og Montessori)

«Trening gjør godt for mental helse»

Bølgen forteller om trenings- og aktivitetstilbud som også kan hjelpe på din mentale helse, og serverer kaffe og vafler (så langt beholdningen rekker). Omvisning på bygget for de som ønsker dette.

Bølgen bad & aktivitetssenter,   kl. 12.00 til kl. 13.00

«Ta deg tid til å besøke oss»

Ressurssenter psykisk helse og rus   inviterer alle til åpen dag fra kl.11.00 til kl.18.00.

Salg av høstsuppe, kaker og kaffe. Salg av produkter som brukerne av huset har laget.

Vi holder til i Ullerud murhus, Ullerudveien 24.

9.oktober

«Gi tid»

Mental Helse Frogn inviterer til hyggekveld m/tema. Det starter kl.18.00. Foredragsholder er Gro Paulsen, leder for Frivilligsentralen.

Velkommen til Ullerud murhus, Ullerudveien 24.

«Gi tid til hverandre»

Kaffe og te servering til pendlere til Oslo og Ås/Ski.Vi starter kl.7.00 og holder på til kl.9.00 eller til det er tomt for kaffe.

«Åpen kirke»

Drøbak kirke holder åpen dør fra kl.12.00 til 20.00. Det blir   musikalske innslag gjennom dagen.

12.oktober

«Gi tid»

Mental Helse Frogn har stand på Drøbak City fra kl.10.00 - kl.17.00.

16.oktober

«GI TID – Gi av din tid og du gir glede!»

Foredrag av skuespiller Per Christian Ellefsen. Han byr på et foredrag der vi skal le av oss selv, og alt det rare vi foretar oss.

Velkommen til Smia flerbrukshus kl.18.00. Det blir stands og lett servering.

Foredraget starter ca. 18.45.

Alle arrangementer/markeringer (med unntak av Venn 1) er GRATIS og ÅPENT FOR ALLE. Velkommen!