Verdensdagen for psykisk helse!

Verdensdagen for psykisk helse er en nasjonal kampanje for mer åpenhet om psykisk helse. Her i kommunen markeres dagen med en rekke ulike arrangementer gjennom hele oktober måned.

Innhold

Om verdensdagen 2015

«Se hverandre – kast maska» er budskapet til Verdensdagen for psykisk helse. Det er en oppfordring om å ta ansvar på de arenaene vi ferdes – ta medansvar som medmenneske, kollega, leder, partner, foresatt, slektning og venn, samt ta ansvar for oss selv. Verdensdagen for psykisk helse oppfordrer i år alle til å tenke over, og sette søkelys på at du er god nok som du er. Kast maska, du trenger den ikke!

Dette skjer i Frogn

Ressurssenter psykisk helse i Murhuset på Ullerud inviterer alle interesserte til temaet «Gjør noe for din egenverdi og opplev en fin dag». Servering av kaffe, te, kake og vår fantastiske høstsuppe. Vi har omvisning i huset og har fokus på sosialt samvær. Det vil også være salgsmesse med salg av produkter laget av våre brukere. Åpent for alle fra kl. 11.00 til 18.00, adresse: Ullerudveien 24. Velkommen!

Frisklivsentralen inviterer til trening i skogen! Dette øker egenverdien og fremmer helsa. Oppstart ved Follo Museum kl. 13.30. Treningen foregår ved Seiersten Skanse, og inneholder innslag av enkel kondisjon og styrketrening i det fri. Treningen blir tilpasset ut fra den enkeltes nivå, og avsluttes kl. 15.00. Servering av drikke, åpent for alle.

Vi inviterer alle til et gratis foredrag av GLADiator Arnt Sæther, en profesjonell gledesspreder som underholder med «et alvorlig foredrag om GLEDE». Han vil spre glede, få oss til å føle oss glade, fornøyde og levende. Velkommen i Drøbak Kino kl. 18.00 til kl 21.00.

Mental Helse Frogn har stand på Amfi Drøbak City hele dagen, med informasjon om Mental Helse sitt arbeid, årets tema og utdeling av årets materiell og effekter.