Valg 2017

Nå er det endelige valgresultatet fra årets stortings- og sametingsvalg i Frogn klart.

Valgresultater

Tirsdag 12.09.17 kl.19.00: Her kan du se endelige tall for årets valgdeltakelse

I år var fremmøteprosenten 83,24% - mot tidligere år:

2013: 84,8
2009: 83,2

Se mer på valgresultat.no

Mandag 11.09.17 kl. 22.40: Her kan du se partifordelingen for de ulike valgkretsene i Frogn kommune.

Mandag 11.09.17 kl 21.00: Her kan du se telleresultatet for forhåndsstemmene i Frogn kommune.

- se også https://valg.no/valgdata/valgresultater/valgresultater/

Forhåndsstemmer

Forhåndstemmemottaket på Frogn rådhus stengte fredag kl. 15.00. Da hadde 3416 av Frogns velgere avgitt sin stemme. Det er 30% av velgermassen i Frogn og ny rekord for antall forhåndsstemmer!

Fortsatt vil det komme inn stemmer fra andre kommuner og utlandet - helt til kl. 17.00 på tirsdag (dagen etter valget) - vil stemmer som kommer inn til valgstyret kunne telle med i det endelig regnskapet, så antallet forhåndsstemmer vil stige ytterligere.

Av disse er 139 stemmer mottatt på kommunens institusjoner, på Frogn videregående og hjemme hos velgere som ikke har mulighet til å komme seg til et valglokale. Mange stemmer har også kommet fra andre kommuner og fra utlandet, hhv. 419 og 41.

I tillegg er det tatt i mot 210 stemmer som valgsekretariatet fortløpende har sendt til andre kommuner.

Forhåndsstemmene telles opp på rådhuset.

Lurer du på noe?

Se alt du trenger å vite om årets stortings- og sametingsvalg her

Valgdagen

• På valgdagen er alle valglokalene i Frogn åpne fra kl. 09.00 til kl. 21.00.
  • Man trenger IKKE valgkort for å stemme. Men må ha legitimasjon.
  • På valgdagen må man stemme i den kommunen man er manntallsført.
  • Man kan møte opp på hvilket som helst valglokale i Frogn da vi i år har elektronisk manntall.
  • Valglokalene er:

Seiersten ungdomsskolen – aulaen (nytt valglokale)
                Dal skole, gymsalen
                Heer skole, gymsalen
                Sogsti skole, gymsalen
                Dyrløkkeåsen skole, hallen

Merk: Gamle gymsal i Drøbak sentrum er IKKE valglokale i år.

• Det er ikke anledning til å søke om å stemme hjemme på valgdagen.
  • Det er mulig å stemme rett utenfor valglokalet i bil dersom man ikke klarer å komme inn.