Uteområdene ved Smia

Det gjøres klart til høytidelig åpning av Smia i september, og planen for uteområdene ved Smia omfatter både parkeringsplasser, grøntområder og etablering av sykkelparkering.

Gjøres klart til høytidelig åpning av Smia i september

Kommunens plan for uteområdene ved Smia omfatter både parkeringsplasser, grøntområder og etablering av sykkelparkering (både med og uten tak).

Nå er kantsteinene til flerbrukshuset ankommet. Vi planlegger oppstart av anleggsarbeid rett etter fellesferien, og vil ferdigstille en og en side - med oppstart ut mot Ullerudsletta.

Den storstilte åpningen av Smia flerbrukshus - Frogn kommunes nye storstue - vil skje helgen 10. - 11. september; se programmet her:

Festprogram

Lørdag 10.9 kl.13.00 – 17.00

Åpen dag for små og store, alle er velkommen inn. Hver hele time vil det være kulturelle innslag i storsalen (varighet: 20 min). Hvis nysgjerrigheten melder seg, kan du bli med på en guidet tur i hele bygget. En dag fylt med hyggelige opplevelser!

Søndag 11.9 kl.17.00

Åpningsgudstjeneste i Smia, både i storsal og kapell. Vi begynner i storsalen, som innvies til kirkelig bruk av prost Hege Fagermoen. Kapellet vil bli vigslet som kirkerom av biskop Atle Sommerfelt. Drøbak Kantori, Drøbak Gospel, SoulChildren, Barnegospel og Drøbak Musikkorps deltar. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe og mulighet til å bli bedre kjent i huset.

Tirsdag 13.9 kl.19.00

Konsert med Drøbak kantori – fremførelse: VOLVSPAA av David Monrad Johansen

Onsdag 14.9 kl.19.00

Ingrid Bjørnov inviterer til hjemmealenefest med flygel. «Bare Bjørnov» starter kl.19.00, kjøp billetter på ticketmaster.no

Lørdag 17.9 kl.17.00 – 19.00

Musikalforestilling med musikalkonfirmantene

Søndag 18.9 kl.16.00

Drøbak Trekkspillklubb feirer 40 år og gir oss sin jubileumskonsert denne dagen. Billetter selges i døren (kr.100).