Totalforbud mot bruk av vannslange

Det er innført øyeblikkelig forbud mot bruk av vannslange og hagespreder i Frogn kommune.

Grunnet meget høyt vannforbruk og for å opprettholde god vannberedskap innføres det fra 28. mai 2018 øyeblikkelig forbud mot bruk av vannslange og hagespreder i Frogn kommune.

Dette inkluderer generell bruk av slange, også for vask av hus, båt, bil osv. Dette gjelder alle vannverksabonnenter i Frogn kommune. Forbudet gjelder til nytt varsel blir gitt.

Dette er første gang Frogn kommune innfører totalforbud mot vanning på 38 år. Flere kommuner i regionen har allerede innført forbud, inkludert Ås, Nes og Oslo kommune.

For å forsikre at alle husstander har fått med seg forbudet vil det i tiden fremover bli kjørt rundt for å gjennomføre kontroll.