Sykle til jobben!

Trår til for folkehelsa! Det er med stor glede at Frogn kommune i år tilbyr alle innbyggere og alle som jobber i Frogn kommune gratis deltakelse i «Sykle til jobben».

Deltagelse i «Sykle til jobben aksjonen» er nå gratis i Frogn kommune. Kommunen ønsker å bidra til å få flere til å velge en aktiv reisevei. Derfor vil vi ha nettopp deg med i «Sykle til jobben», konkurransen der alle er stjerner!

I aksjonen kan ALL aktivitet registreres, om du sykler, svømmer, driver med styrketrening, spiller fotball eller går en tur; all aktivitet kan registreres.

Aksjonen starter 19. april, så logg deg på og forbered deg på oppvarming og klargjøring gjennom påsken. VI minner også om at dersom du melder deg på i påsken er du med i trekningen av tur til «Svalbard Skimaraton» og Skarverennet.

Vi gleder oss til å sykle sammen med dere, lykke til!

Påmelding, konkurranser og premier:

Meld deg på i dag. Vi starter 19. april. Det er gratis for alle som bor og jobber i Frogn kommune. http://www.sykletiljobben.no/p/8748/pamelding

Om du sykler til kamp kan du vinne kule premier fra Eliteserien og OBOS-ligaen  - http://www.sykletiljobben.no/p/26186/premier

Tur til Lofoten eller andre kule premier? Se hva du og laget kan vinne - http://www.sykletiljobben.no/p/26186/premier

Ta quizen og du kan vinne den sykkelen som passer for deg - http://www.sykletiljobben.no/p/26291/quiz.

Verv 3 eller flere kollegaer og bli med i trekningen av valgfri sykkel - http://www.sykletiljobben.no/p/26186/premier

Og så en liten påskenyhet: Meld deg på i påsken og vinn tur til Svalbard skifestival og Skarverennet. Om du melder deg på i påsken (linkes til http://www.sykletiljobben.no/p/8748/pamelding) rekker du å bli med i trekningen av unike opplevelser i «Sykle til jobben» sin påskekonkurranse. Du kan også vinne bøker og sykkellykter.

Vi gleder oss til aksjonsstart 19. april. Har du spørsmål eller trenger hjelp, Sykle til jobben support treffes hele påsken på sykle@bedriftsidretten.no. Så det er bare å ta kontakt, vi er her for å hjelpe deg!

Riktig god påske og følg godt med på www.sykletiljobben.no og https://www.facebook.com/sykletiljobben/ for flere saker.