Spørsmålsforum om gamle Drøbak

Fullt hus i Fraunar på spørsmålsforum om områdeplanen for gamle Drøbak!

Drøbakfolket fylte kommunestyresalen for å både spørre om og diskutere områdeplanen onsdag 22. januar 2020.

Kommuneplanens satsningsområder for klima og energi, livskvalitet og folkehelse, steds- og næringsutvikling var ramme for diskusjonen om videre vern og utvikling av Drøbaks unike og vakre bymiljø. Etter at planforslaget ble gjennomgått kom det mange innspill fra de oppmøtte, både til planen og veilederen. Behovet for å ferdigstille brannsikringsplanen og parkeringsstrategien ble også påpekt.

Den siste timen samlet publikum seg i grupper. Her ble både kyststitrasé, parkeringsbehov, levende fasader og satsning på gode byrom, i byen og langs havna diskutert. Det var god stemning langt ut i sene kveldstimer!

Takk til alle oppmøtte for stor iver i å arbeide sammen om en god plan og verktøy både for befolkningen, næringsdrivende og forvaltningen! Nå er det bare å skrive innspill fram til 3. februar 2020.

Link til høringssiden på nett: https://www.frogn.kommune.no/felles/horinger/horinger/omraderegulering-for-gamle-drobak/