Sommeraktiviteter for ungdom

Frogn kommune arrangerer også i år sommeraktiviteter for ungdom i skoleferien. Se alt det morsomme du kan være med på!

Bli med da vel!

Dette er et tilbud til deg som skal begynne i 8. klasse og opp til 18 år, Har du lyst og ledig tid i sommer kan dette kanskje være noe for deg?

Aktivitetene vil gi deg gode opplevelser sammen med andre ungdommer i kommunen. Du vil gjennom disse aktivitetene få prøve ut nye ferdigheter, oppleve mestring og kanskje få nye venner på tvers av alder og skoletilhørighet.

Tilbudet er gratis – du må kun ta med deg matpakke og drikke, og annet du synes du trenger på dagsturene.

Alle turene ledes av aktivitetsledere som er ansatt i Frogn kommune og har lang erfaring med arbeid med barn og ungdom.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 14. juni kl. 23.00

Alle spørsmål om påmelding og aktivitetene rettes til:

Helle Rudolph, mobil 415 31387, helle.rudolph@frogn.kommune.no

Se programmet her!

Under finner dere linken til påmeldingsskjemaet: