Søkes: Ny kommunedirektør

Frogn kommunes rådmann gjennom 11 år går av med pensjon – og jakten på ny kommunedirektør er i gang. En utfordrende og spennende lederstilling i en attraktiv kommune, sier rekrutteringsfirmaet.

Stillingsutlysningen sier videre: «Vi søker en motiverende, tydelig og trygg kommunedirektør som vil bidra til utvikling av fellesskapskommunen med morgendagens løsninger basert på bl.a. brukerperspektiv og innbyggerinvolvering.  Vi ser etter en samlende og involverende leder som arbeider innovativt og fleksibelt for å løse kommunens kjerneoppgaver.»

Den vi søker må ha erfaring fra kommunesektoren og en utpreget forståelse for lederrollen i en politisk styrt organisasjon. Relevant høyere utdanning, strategisk overblikk, solid økonomiforståelse, digital kompetanse og ledererfaring er andre stikkord i stillingen som følger kommunens verdier: Respekt. Raushet. Engasjement. Profesjonell.

Er dette noe for deg? Ring gjerne for uforpliktende samtale med ordfører i Frogn kommune Hans Kristian Raanaas, tlf. 415 31 303 eller Randi Flugstad i Amrop Delphi, tlf. 905 84 138.

Søknadsfrist er 3. mars 2022.

Link til annonsen her: Annonse - Webcruiter