1. mai: Åpning av skatepark på Seiersten

Skateparken på Seiersten åpner offisielt 1. mai! Vi har fulgt Ungdommens kommunestyre på veien frem til vår nye skatepark.

Det var elever ved Sogsti som gjennom UKS tok initiativ til å fornye skateparken på Seiersten. De folkevalgte og enhet for teknisk drift og forvaltning fulgte opp, og nå gjenstår det bare noen mindre arbeider som planering av grøntarealer og siste finish av områder som ikke har latt seg gjøre i vinter før en flunkende ny skatepark står klar!

- Samarbeid med Uteanlegg AS har vært bra og vi har hatt tett dialog for å oppnå et så godt resultat som mulig, sier prosjektleder Lars Thømt, som håper dette blir en park som blir godt mottatt og brukt - både med og uten rullebrett.

Offisiell åpning blir 1. mai; mer detaljert program kommer.

Veien til ny skatepark

Her kan du se filmen noen ungdomskoleelever fra Seiersten på sommerjobb/arbeidsuke har laget om veien frem til ny skatepark: klikk på lenken for å se!

Youtube: Frogn kommune: Veien til ny skatepark https://youtu.be/azVAkit1Y7I