Rådmannens forslag til handlingsprogram 2020-23

Hva skal vi bruke penger på i vår kommune? Og hvordan vil dette påvirke deg som innbygger? Her kan du se rådmannens forslag til handlingsprogram i perioden 2020-2023.

Handlingsprogrammet forteller mye om den økonomiske fremtiden i Frogn. I  år presenteres det som en ren webpublikasjon som skal gjøre tall og fakta lettere tilgjengelig for alle.

- Det er flere usikre økonomiske faktorer i 2020, det første året i fireårsperioden. Men innsparingene vi tar i kommunen nå, er grep som måtte tas uansett. Mitt mål er å sikre en balansert og bærekraftig økonomi for fremtiden i Frogn, sier rådmann Harald K. Hermansen.

Her kan du se rådmannens forslag til handlingsprogram for perioden 2020 -2023.
NB: Handlingsprogrammet i Framsikt bør åpnes i nettleser Chrome eller Edge, da det ikke fungerer optimalt i Explorer.