Ordførerskifte i Frogn

I dag hadde vårt helt nye kommunestyre konstituerende møte. Ny ordfører ble Haktor Slåke (H) – samtidig som Frogns ordfører gjennom de siste 12 årene, Thore Vestby, takket av.

Nå tidligere ordfører Thore Vestby har ledet det politiske arbeidet i Frogn kommune i tre perioder, mye av tiden sammen med rådmann Harald K. Hermansen, som takker både for innsatsen og for samarbeidet.

- Frogn er i dag en god kommune å bo og jobbe i. Thore Vestby har således styrt skuta inn i trygg havn, sier Hermansen.

I tillegg til den nyvalgte ordføreren Haktor Slåke, fortsetter Rita Hirsum Lystad (Ap) som varaordfører og leder av administrasjonsutvalget, mens Knut-Erik Robertsen (Ap) ble leder av Kontrollutvalget. Kjell Engebretsen (Ap) ble utvalgsleder i Hovedutvalget for oppvekst, omsorg og kultur og Ståle Jensen (H) er utvalgsleder i Hovedutvalg for miljø-, plan- og byggesaker.