Nytt system på Seiersten sikrer vinteren

Entreprenørene Grimsrud AS og Unisport varsler at både fotballbanen og friidrettsbanen på Seiersten vil bli stengt i fire til seks uker fremover for å få et undervarmeanlegg som fungerer optimalt gjennom vinteren.

Undervarmeanlegget på Seiersten stadion har ikke fungert slik det er spesifisert i kontrakten for leveransen. I møte mellom kommunen og Grimsrud entreprenør AS samt deres underentreprenør Unisport, er man kommet frem til at det eksisterende undervarmeanlegget må byttes til et annet system for å sikre at anlegget skal kunne fungere som forutsatt i kontrakten.

Dette vil nå bli gjort og etter samråd med Frogn idrettsråd vil oppstart være allerede fra neste uke slik at banen skal bli klar til å kunne brukes med undervarme i vinter.  Arbeidet vil innebære at både fotballbanen og friidrettsbanen vil bli stengt i fire til seks uker fremover (uke 41 – uke 44/46).

- Først og fremst er dette beklagelig, og jeg vet at problemet gjelder flere baner rundt om i Norge, sier ordfører Odd Haktor Slåke. - Frogn kommune har forholdt seg til entreprenørens foreslåtte løsninger ved bygging av anlegget. Nå viser det seg at den teknisk preaksepterte løsningen altså ikke har fungert tilfredsstillende. Vi er glade for at entreprenøren tar tak i det og retter feilen, slik at vi kan oppnå maksimal utnytting av banen, sier Slåke.