Nytilsatt leder ved Drøbaksbadet KF

Siv-Katrin Ramskjell (51) er ansatt som daglig leder ved Drøbaksbadet KF, som i disse dager bygges i Frogn kommune og skal være i drift fra desember 2017.

- Vi er svært godt fornøyd med ansettelsen av Siv-Katrin Ramskjell, og mener vi med dette har fått en drivende engasjert og erfaren daglig leder til kommersiell og operativ drift av foretaket, sier leder i interimstyret i Drøbaksbadet KS, ordfører Odd Haktor Slåke, som er imponert over de mange dyktige søkerne til stillingen.

Siv-Katrin Ramskjell kommer fra stillingen som CEO/konsernsjef i Sana Pharma Group, der hun har vært siden januar 2014. Hun har også tidligere erfaring fra helsekostsektoren, som administrerende direktør i Bringwell Norge AS (2008-13). Før dette har hun vært leder for større bedrifter i vår kommune, både adm.dir. i IDÉ House of Brands AS (2007-08) og direktør for drift (2003-07) og marked (1998-2003) i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Ramskjell har også hatt styreverv i Norsk Luftambulanse og Drøbak Golfklubb, og har selv vært aktiv utøver i DFI innen håndball, friidrett og langrenn. I en årrekke var hun trener både for Idrettens Grunnskole og i langrenn.

Ramskjell er utdannet siviløkonom med BBA fra University of New Mexico, USA. Hun er bosatt i Drøbak og har fem barn.
- Jeg gleder meg til å starte arbeidet med å planlegge driften av Drøbaksbadet, som vil gi befolkningen i Frogn og nærliggende kommuner et flott tilbud, sier Siv-Katrin Ramskjell.
Hun starter i sin nye stilling 1. desember 2016.

Fakta om Drøbaksbadet:

• For å ivareta den kommersielle og operative driften av Drøbaksbadet og Frognhallen har kommunestyret vedtatt at Drøbaksbadet KF etableres med virkning fra 1.januar 2017.
  • Drøbaksbadet KF skal i tillegg koordinere all aktivitet i Seiersten Idrettspark. Drøbaksbadet KF skal gjennom sin drift sikre at det gis et godt og omfattende tilbud som understøtter god folkehelse for kommunens innbyggere uavhengig av alder og funksjonsnivå, og skal legge forholdene til rette for aktiviteter som tilbys gjennom skoler, frivillige lag og foreninger i kommunen.
  • Svømme-/badeanlegget omfatter idrettsbasseng med stup (1,3 og 5 meter), opplæringsbasseng/terapibad, bølgebasseng, boblebad, motstrømskanal, småbarnsbasseng, garderober, dusjfasiliteter, kafeteria, kjøkken, butikk og teknisk kjeller.
  • Det skal utover dette bygges en etasje over svømme-/badeanlegget til utleie for en treningssenteraktør og en ekstra etasje med kontorfasiliteter over kontorfløyen for Frognhallen med plass til helsestasjon og andre funksjoner innenfor enheten barn, unge og familier.
  • Kontrakten med entreprenørselskapet HENT har en verdi på 260 MNOK (eks mva). Drøbaksbadet og arealene til treningssenter skal etter kontrakten ferdigstilles 1. desember 2017, mens rehabilitering av Frognhallen med ekstra etasje over kontor-/møteromsdelen skal være ferdigstilt 6. april 2018.