Nyansatt turistsjef i Frogn

Mari Bareksten (35) fra Drøbak er ansatt som ny turistsjef i Frogn. Hun overtar etter Atle Conradsen som gikk over i ny stilling fra 1. oktober 2021. Mari kommer fra stilling som journalist og fotograf i reisemagasinet Vagabond Reiselyst, og starter i stillingen 1. mars 2022.

Mari har utdanning innen utviklingsstudier og medier og kommunikasjon ved Oslo Met og har mange års arbeidserfaring som journalist innen reiseliv samt ulike roller innen hotellnæringen. Hun også vært medforfatter for tre bestselgende bøker om Norge.

Frogn kommune har ambisjon om å være et attraktivt reisemål der forholdene legges til rette for et innovativt og fremtidsrettet næringsliv med utgangspunkt i opplevelser, reiseliv, kunst og kultur, og gode bomiljøer. Leder for turistkontoret vil ha en sentral funksjon i vårt felles arbeid for å nå våre mål.

- Mari har med seg erfaring fra å jobbe med både det norske og internasjonale markedet innen reiseliv. Vi er nå svært glade for å kunne ønske henne velkommen til oss for å videreføre og videreutvikle kommunens arbeid innenfor reiselivet, i samarbeid med de mange aktørene, sier enhetsleder for kultur og frivillighet, Hanne Løkka.

- Jeg har mye kjærlighet og kjennskap til byen jeg er oppvokst i, og selv om jeg de siste syv årene har reist verden rundt som journalist og fotograf, er Drøbak fortsatt min favorittby. Jeg gleder meg til å realisere drømmen om å kunne bidra til ytterligere å løfte Frogn og Drøbak som attraktive reisemål i årene fremover. Det er med stor glede og ydmykhet jeg går til oppgaven med å ivareta rollen som vertskap for besøkende og være en strategisk ressurs, utvikler og medspiller for reiselivet i kommunen, sier den nyansatte turistsjefen.

Mari Bareksten er fra Drøbak og etter å ha reist verden rundt de senere årene, er hun igjen bosatt i hjembyen med samboer og barn.

Vi ønsker vår nye turistsjef velkommen!