Ny kultursjef ansatt

Hanne Løkka er ansatt som vår nye enhetsleder for Kultur og frivillighet. Hun overtar stafettpinnen etter Pål Mørk i januar 2019.

Hun kommer fra stilling som rådgiver for kulturområdet i Moss kommune.

Hanne er utdannet fra Norges musikkhøgskole med valthorn som hovedinstrument og fagene pedagogikk og administrasjon. Hun har tilleggsutdanning innen organisasjon og ledelse.

Hanne har mangeårig arbeidserfaring som utøver, pedagog og administrator innen det frivillige og profesjonelle kulturlivet. Hun har bl.a. vært studierektor i Norsk musikkråd, rektor i Kulturskolen i Ås og administrasjonsleder i Det Norske Kammerorkester og Risør kammermusikkfest.

- Vi hadde veldig mange sterke søkere til stillingen, og jeg er svært fornøyd med ansettelsen, sier kommunalsjef Olav Neander. Vi gleder oss til å utvikle Frogn kommune og det gode kulturtilbudet videre sammen og ønsker Hanne velkommen til oss.

- I Frogn er gode miljøer for kultur og frivillighet av stor betydning for innbyggere og kommunens virksomhet. Jeg ønsker å bidra til å videreføre og –utvikle kulturkommunen Frogn i samhandling med de ulike aktørene. Det er med stor glede og ydmykhet jeg tar fatt på oppgaven over nyttår, sier Hanne.

Hanne Løkka er 50 år, gift, bosatt i Son og har to voksne barn.