Ny enhetsleder ved Ullerud helsebygg

Laila K. Wallin er ansatt som ny enhetsleder på Ullerud Helsebygg. Hun kommer fra stillingen som NAV-leder i Frogn kommune.

- Frogn kommune er svært fornøyd med denne løsningen, sier kommunalsjef Fritz Solhaug:  - Med den kunnskap og erfaring Laila har, vil hun kunne fortsette arbeidet med å utvikle Ullerud helsebygg sammen med våre dyktige avdelingsledere, resurspersoner og ansatte.

Særlig viktig fremover er arbeidet med å dimensjonere antall sykehjemssenger ut fra vedtatte beslutninger. I tillegg er ledelsen ved Ullerud en viktig bidragsyter i balansen mellom institusjonsløsninger og de hjemmebaserte tjenester.

- Det at både Laila K. Wallin og tidligere enhetsleder ved Ullerud, Knut Henrik Bløtekjær, fortsetter i Frogn kommune, sikrer at mye kunnskap og erfaring forblir i kommunen vår. Dette vil komme både innbyggerne og organisasjonen til gode, konstaterer kommunalsjef Fritz Solhaug.

Laila K. Wallin har de to siste årene arbeidet som enhetsleder i Frogn kommune og også deltatt i kommunens lederforum. – Det betyr at jeg har fått følge Ullerud helsebygg tett fra sidelinjen. Dette er virkelig et av kommunens viktigste lederoppdrag og det kjennes utrolig meningsfullt for meg å få bidra her. Jeg har over 14 års erfaring fra velferdsfeltet, men gleder meg veldig til å dykke inn i denne delen av det og ta fatt på oppgavene som nå ligger foran meg. Jeg ønsker å bruke den første tiden til å bli godt kjent med alle og lytte og lære, sier Laila K. Wallin.

Hun tiltrer den nye stillingen medio mars 2022.

Laila K. Wallin går fra stillingen som NAV-leder i Frogn til å bli ny enhetsleder ved Ullerud helsebygg. – Dette ser jeg frem til, sier hun.