Ny "Barnehageportal"

Fra 1. februar 2016 går Frogn kommune over til et nytt fullelektronisk opptakssystem. Dette innebærer at hvis du skal søke om barnehageplass/overflytting, må du gjøre dette på «Barnehageportalen».

Nytt elektronisk opptakssystem for barnehagene

Dersom du allerede har søkt om barnehageplass og står på venteliste, vil du i midten av januar motta brev om at du må sende inn ny søknad etter 1. februar.

Dersom du ennå ikke har søkt om barnehageplass, må du vente med å sende inn søknad til den nye «Barnehageportalen» er på plass, 1. februar 2016.

Det vil ikke bli foretatt noe opptak i denne perioden før ny portal er på plass.

Det er viktig at du sender inn ny søknad om barnehageplass innen 1. mars dersom du ønsker å være med i hovedopptaket. Dette gjelder også dersom du ønsker å søke bytte av plass.

Fra 1. februar 2016 skal all aktivitet rundt plass i barnehage, dvs. søke om plass, endre plass eller si opp plass, foregå elektronisk i den nye «Barnehageportalen». Man vil, ved innlogging, ha tilgang til «Min side». Her kan man endre adresse, telefonnummer/e-postadresse, m.m.
Innlogging vil skje ved bruk av ID-porten (MinID eller BankID). For mer informasjon om ID-porten, se http://eid.difi.no/.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Frogn kommune v/ barnehagekonsulent Tove Søvik
 tove.sovik@frogn-kommune.no