Ny barnehage- og skolestruktur

OPPDATERT: Gledelig engasjement om fremtidens barnehage- og skolestruktur. Les mer om saken her - oppdatert 5. april 2022 med dokumentene som inngår i den politiske saken.

SISTE:

Rådmannen har i arbeidet med utredning av en bærekraftig barnehage- og
skolestruktur siden mars 2021. Her finner du de siste dokumentene som er utarbeidet i saken:

Barnehage og skolestruktur.pdf

Frogn kommune rapport til sak barnehage og skolestruktur.pdf

Skole og barnehagestruktur - innspill fra Utdanningsforbundet.pdf

FAU Dyrløkkeåsen skole innspill skolestruktursaken.pdf

Skolestruktur notat januar 2022 Drøbak skole FAU.pdf

14. mars 2022:

Frogn kommune arbeider med skolestrukturen i kommunen fremover, og har involvert bredt både i skoler og barnehager i arbeidet med hvordan skolene i Frogn skal rustes for fremtiden.

- Saken involverer, berører og engasjerer mange av våre innbyggere. Det er gledelig at det kommer konstruktive innspill, kritiske spørsmål og refleksjoner til beslutningsgrunnlaget og nåsituasjon, understreker  ordfører Hans Kristian Raanaas.

Deler av kunnskaps- og beslutningsgrunnlaget for å utvikle en fremtidsrettet og bærekraftig oppvekstsektor ligger i en rapport utarbeidet av KS

Les rapporten og mer om arbeidet med fremtidig barnehage- og skolestruktur i Frogn kommune her: