Muskel- og skjelettskole - noe for deg?

Dette er et supert tilbud for deg mellom 18-67 år som har muskel- og skjelettplager. Det er oppstart over sommeren, men du kan melde deg på allerede nå.

Målet med kurset er å komme i gang med tilrettelagt fysisk aktivitet, samt øke kunnskapen rundt aktivitet og livsstil.

Om kurset: Det vil være 10 samlinger med 60 minutters variert trening og 15 minutter hvor vi blant annet snakker om hverdagsaktivitet, å leve med smerter, motivasjon og mestring og ergonomi i hverdagen.

Kurset holdes av fysioterapeut og frisklivskoordinator.

Generelt: Oppstart- og sluttsamtale med frisklivskoordinator og fysioterapeut for kartlegging.

Periode: 14. september til 23. november 2016

Treningsgruppe: Onsdager kl. 08:30-09:45 på Stamina trening Drøbak

Oppstartsamtaler: Tirsdag, onsdag og fredag i perioden 29. august til 9. september

Hva krever dette av meg?