LysNatt i Drøbak

LysNatt i Drøbak: en magisk opplevelse for store og små! Lørdag 21. september inviterer enhet for kultur og frivillighet i Frogn kommune sammen med en rekke kulturaktører til LysNatt i Drøbak sentrum.

De årlige Lysvandringene i Badeparken har vært et svært populært arrangement og tiltrukket seg et stort antall publikummere. Dette året blir det en ny vri på Lysvandringen der hele Drøbak sentrum fra Badeparken til Sjøstjerna vil by på opplevelser! Kvelden vil  fylles med kulturinnslag etter inspirasjon fra arrangementet Kulturnatt som gjennomføres i en rekke kommuner rundt omkring i landet.

Lysvandring +  ny kulturNatt blir til årets LysNatt.

LysNatt arrangeres i samarbeid med Frogn kulturråd og Drøbak Kunstnerforum som med flere av sine lag og foreninger, kunstnere, gallerier, museer og andre kulturaktører bidrar med kulturelle bidrag.

LysNatt varer fra kl. 20.00 – 22.00 , men det vil bli flere kulturarrangementer allerede fra kl. 18.00. Arrangementene er åpne og gratis, med noen unntak. Drøbakfestivalen AS byr på en billettert konsert i Drøbak kirke med Oscar Danielson. Ordinært salg starter fredag 16.august kl 12.00.

Skulle pågangen bli stor, byr det seg nye muligheter på senere års Lysnetter. Serveringssteder og butikker oppfordres til å utvide sine åpningstider denne kvelden. Informasjon om arrangementet vil ligge på Frogn kommunes hjemmeside som  kontinuerlig vil oppdateres med informasjon om LysNatt.