Kulturskolens eget band til topps

Drøbak City deler ut en årlig pris for god innsats for barn og ungdom i Frogn, og prisen for 2019 gikk til The Bavjacs, Frogn kulturskoles eget band! Gjett om rektor Hege Elnæs er stolt over gjengen, som alle er musikalsk oppdratt i kulturskolen.

- Dette er flotte representanter fra Frogn! Hele 700 av 1700 stemmer totalt gikk til det talentfulle ungdomsbandet. Prispengene på kr. 10 000 kommer godt med til instrumenter og undervisning, sier Elnæs.

«The Bavjacs» består av seks gutter og en jente i alder fra 12 til 16 år. Bandet har deltatt i fylkesfinalen til UKM hele tre ganger, og når de nå sist spilte under byfesten på Lillestrøm, delte de scene med artister som Postgirobygget, Hakeem og Loveshack. I Drøbak har de spilt flere gratiskonserter på fritidsklubben og i Badeparken, og er et godt eksempel på arbeidet Frogn kulturskole legger ned i kunst og kulturutvikling.

The Bavjacs består av: Sean Ian Kroese (vokal), Vilde Fretheim (bass, Aleksander Lundeby Hansen (gitar), Bror Harald Legg Hauger (gitar), Johannes Engsbye Bastiansen (trommer), Aksel Moe (keyboard) og Christian Qvigstad (keyboard).