God jul til alle i Frogn!

- Sammen med varme ønsker om en god og smittefri jul, takker jeg alle innbyggere og næringsdrivende i Frogn for innsatsen under koronaepidemien, sier ordfører Hans Kristian Raanaas. Næringslivet får litt ekstra skryt:

Frogn kommune har i #dissekoronatider lagt stor vekt på veiledning og kommunikasjon for å holde fokus på godt smittevern i kommunen. Dette gjelder også overfor næringslivet i kommunen, som har opplevd jevnlig tilsyn gjennom hyppige kontroller. – Dette har virket! Folk i Frogn er flinke, fastslår en fornøyd ordfører Hans Kristian Raanaas etter helgens kontrollrunder.

- Sammen har vi klart å holde smittevernet høyt. I helgen var det flere kontroller både på utesteder og butikker i sentrum samt i matbutikker og kjøpesenter. Tilbakemeldingen fra kontrollørene var entydig positiv, sier en småstolt ordfører.

I rapporten sies det at kontrollørene var imponerte over forholdene i Frogn også på helgens runde, mens mediene melder om flere brudd på smittevernsrestriksjonene andre steder i landet. Hyppige kontroller har virkelig lønt seg i Frogn, sier vaktselskapet som gjennomfører tilsyn på oppdrag fra kommunen.

2020 har vært et spesielt år: - Pandemien har utfordret måten vi lever, men samtidig fremmet omsorg, samhold og dugnad. Jeg vil takke alle innbyggere i Frogn for det de er og det de gjør, sier ordføreren som sender alle en julehilsen sammen med rådmann Harald K. Hermansen.

Se deres julehilsen til innbyggerne her: https://youtu.be/TVvCeqCfN60