Første utkast til kommunereform klart

Forhandlingene om kommunereform har kommet frem til et utkast til avtale mellom kommunene Ski, Oppegård, Enebakk, Ås og Frogn.

Her kan du se avtalen etter første runde med forhandlinger.

Mandag 2. mai 2016 klokken 9.00 fortsetter kommunene Enebakk, Frogn, Oppegård, Ski og Ås forhandlinger om en felles plattform for en ny kommune i Follo.Det er planlagt at forhandlingene skal skje på Son Spa hotell, men hotellet er tatt ut i streik. Dersom streiken i hotellbransjen ikke er over innen mandag morgen kl. 06.30, flyttes forhandlingene til Kolben på Kolbotn.

Forhandlingene er åpne for publikum. Det vil bli publisert informasjon om forhandlingene på nettsiden www.nkfollo.no.

Det blir også forhandlinger tirsdag 3. mai. Sted for forhandlinger denne dagens annonseres mandag kveld.