Faktura på Digipost

Frogn kommune kan nå sende deg faktura på Digipost (Digital Postkasse).

Hvis du har opprettet konto hos Digipost, og tidligere mottok papirfaktura, vil du nå få faktura tilsendt automatisk til din Digipost.

Dette gjelder ikke hvis du allerede har avtale med din bank om e-faktura og eller avtalegiro. Da vil du motta faktura som tidligere.

Digipost varsler deg på e-post/sms når du mottar en faktura. Kontaktinformasjonen har du selv opprettet i Digipost.

For betaling av faktura logg inn i Digipost. Avhengig av hvilken bank du bruker, kan du enten betale fakturaen direkte fra Digipost, eller legge betalingen i nettbanken på vanlig måte. Det er også mulig å gi banken tillatelse til å hente alle fakturaer du mottar hos Digipost slik at du kan betale direkte i nettbanken.

Hvis du har konto hos Digipost, men heller ønsker å motta fakturaen på papir i posten, må du reservere deg mot dette i Digipost.

Se mer informasjon her: https://www.digipost.no/hjelp/privat

I løpet av sommeren vil det også bli mulig å motta fakturaen på VIPPS. Vi vil gi nærmere informasjon når denne løsningen er klar.

Med vennlig hilsen fakturateam@frogn.kommune.no