BUA - utlånssentral for alle

Nå åpner utlånsentralen BUA i Frogn - årets julegave til innbyggerne! Her kan man låne tur- og sportsutstyr helt gratis!

Torsdag 19. desember kl. 13.00 åpner Frogn kommune utlånsentralen BUA i gamle Skiltbua på Sjøtorget. Her kan alle som ønsker det låne utstyr til aktiviteter helt gratis!

Frogn kommune oppretter nå en utlånsentral for gratis utlån av tur- og ferieutstyr til innbyggerne. Tiltaket vil fremme inkludering og økt deltakelse i aktiviteter for barn og unge. Utlånssentralen bidrar til økt gjenbruk av utstyr og er dermed også et tiltak som fremmer bærekraftig miljø samtidig som det bidrar til god folkehelse.

Det er Enhet for kultur og frivillighet som ved god hjelp av frivilligheten har etablert og vil drifte og videreutvikle utlånssentralen.

Frogn kommune har også inngått et samarbeid med den nasjonale foreningen BUA -  en ideell organisasjon med visjon om at alle unge er i jevnlig fysisk aktivitet uten økt forbruk. BUA bidrar med ulike verktøy, tjenester og kompetanse til mange av landets utlånssentraler.

Her ser du hva BUA Drøbak har av utstyr til utlån:

Du kan reservere utstyret du vil bruke på nett (følg lenken), eller stikke innom tirsdager kl 18.00-20.00 eller torsdager kl 12.00-14.00

Tiltaket er støttet av Bufdir.