Årets TV-aksjon: Vil du bli bøssebærer?

Vi trenger 130 bøssebærere! Vil du bidra under årets TV-aksjon søndag 20. oktober 2019 fra kl.15.30 er det god plass til deg som ønsker å være med på årets viktigste søndagstur.

Innhold

Årets TV-aksjon skal skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder, og gi 400 000 kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

Bli bøssebærer!  

Målet er at alle husstander skal få besøk. Til det trenger vi  mange bøssebærere. Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 15.30-18.00 søndag 20.oktober.  Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen. Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer.

Her kan du registrere deg: https://blimed.no/ eller telefon 02025

Fakta om TV-aksjonen NRK 

TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. 7000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 600 kommune- og bydelskomiteer. 100 000 bøssebærere banker på 2,3 millioner dører. TV-aksjonen har vært arrangert hvert år siden 1974 og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Et eget innsamlingsråd, oppnevnt av NRKs styre, mottar og vurderer søknadene fra de som ønsker å bli tildelt NRKs TV-aksjon. Kringkastingssjefen, NRKs øverste leder, tar den endelige beslutningen om hvem som tildeles TV-aksjonen.

På selve TV-aksjonsdagen sender NRK direkte hele søndag kveld.

Se https://blimed.no/tv-aksjonen-2019/