Åpen dag for psykisk helse

Som sitt aller første offisielle oppdrag besøkte vår nyslåtte ordfører Haktor Slåke ressurssenteret på Ullerud i dag. Der var det åpen dag i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.

«Kast maska og se hverandre» - årets slagord for egenverd og psykisk helse

Murhuset på Ullerud var godt besøk allerede første timen – og både husets fantastiske høstsuppe og egenlagde produkter på salgsmessen gikk unna.

- Dette er et godt eksempel på et kommunalt tiltak som virker sammen med stor frivillighet og brukerstyring, roste ordfører Slåke.

Verdensdagen for psykisk helse er en nasjonal kampanje for mer åpenhet om psykisk helse. Her i kommunen markeres dagen med en rekke ulike arrangementer gjennom hele oktober måned.

Dette skjer i Frogn:

15. oktober: Frisklivsentralen inviterer til trening i skogen! Dette øker egenverdien og fremmer helsa. Oppstart ved Follo Museum kl. 13.30. Treningen foregår ved Seiersten Skanse, og inneholder innslag av enkel kondisjon og styrketrening i det fri. Treningen blir tilpasset ut fra den enkeltes nivå, og avsluttes kl. 15.00. Servering av drikke, åpent for alle.

20. oktober: Vi inviterer alle til et gratis foredrag av GLADiator Arnt Sæther, en profesjonell gledesspreder som underholder med «et alvorlig foredrag om GLEDE». Han vil spre glede, få oss til å føle oss glade, fornøyde og levende. Velkommen i Drøbak Kino kl. 18.00 til kl 21.00.