Å gå en tur på stien…

Kald, klar høstluft, varm kaffe og nystekte boller, pengedryss fra Sparebanken og flotte turstier. Det var med på turen da Frognmarkas venner presenterte ferdig oppgraderte turstier for alle i Seierstenmarka.

Med en liten tur på stien takket Frognmarkas Venner for samarbeidet med gode bidragsytere og hjelpere. Arbeidet med å oppgradere turstier i Seierstenmarka slik at deler av stinettet nå er blitt tilgjengelige for alle, er basert både på dugnadstimer og økonomisk bistand. Akershus fylkeskommune, Frogn kommune, Sparebank1 Stiftelsen og Kiwanis Drøbak har alle del i det flotte resultatet sammen med ildsjeler i Frognmarkas venner.

Vi kan nå glede oss over turstier på totalt 1,5 kilometers rundløype med universell utforming, der både rullestoler, barnevogner og scooterpatruljen enkelt kan ta turen helt til Øvredammen, forbi Kvernerdammen og Nedredammen. Her går brede stier jevnt innover i skogen, med fine sittebenker strategisk plassert langs veinettet.

- Stiene er i flittig bruk allerede, sa en stolt Øystein Giertsen i Frognmarkas venner. Odd Erik Evensen i Sparebank1 Stiftelsen takker for vel utført jobb, og ansporet allerede til innsats på neste stiprosjekt; med en sjekk på 10 000 forskutterte kroner fra Sparebank1 Østfold-Akershus til kyststi.

Vi sier takk for turen og lykke til!